KYDP  
KYDP on Facebook KYDP Channel on YouTube
 
 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
APLIKO

LAJME

Prev Next

Njoftim për shtyerje të afatit

30-08-2013

Njoftim për shtyerje të afatit   Njoftohen të gjithë kandidatët, të cilët kanë përfunduar trajnimet në Shkollën për Aftësim Jo Formal -Don Bosko , përmes Projektit për Zhvillimin e Rinisë në Kosovë...

Më shumë

Hapet fushata promovuese e projektit 2.8 milionë dollarë për zhvillimin e rinisë në Kosovë

12-07-2012

Hapet fushata promovuese e projektit 2.8 milionë dollarë për zhvillimin e rinisë në Kosovë

Hapet fushata promovuese e projektit 2.8 milionë dollarë për zhvillimin e rinisë në Kosovë Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, z.Memli Krasniqi ka hapur sot fushatën promovuese për “Projektin për Zhvillimin...

Më shumë

Projekti për Zhvillimin e Rinisë në Kosovë

11-07-2012

Projekti për Zhvillimin e Rinisë në Kosovë

Sot me datë 11 korrik, 2012 bëhët promovimi i “Projektit për Zhvillimin e Rinisë në Kosovë”. Rruga drejt mundësive të reja për të rinjët në Kosovë. Mëso, fito, fillo diçka të...

Më shumë